Dit is de wegbeschrijving van de luchthaven van Malaga naar hotel California Almuñécar.

De reis neemt ongeveer een uur in beslag.

Om luchthaven van Malaga te verlaten, volg de borden met de aanduiding ‘SALIDA’ (uitgang). Na de rotonde volg het bord San Julian N-340 MALAGA. Je zal dan over een brug rijden en nogmaals een rotonde voorbijrijden. Volg de weg naar rechts tot op de hoofdweg. Je bent nu op de N340 - de hoofdkustweg richting MALAGA, MOTRIL en ALMERIA.

Volg de hoofdweg voor ongeveer 1KM tot je een bord tegenkomt MA-20 Ronda de Malaga Motril, sla hier rechts af, deze weg buigt naar rechts en verbindt zich met een andere hoofdweg. Je bent nu op de MA-20 ALMERIA hoofdweg.

Volg de hoofdweg die zich zal veranderen in de E15 - A7 AUTOSNELWEG richting ALMERIA die je bijna tot bij ons zal brengen.

Na ongeveer 45 minuten neem de afrit EXIT 305, met het bord LA HERRADURA ALMUNECAR (OESTE). Deze afrit brengt je bij het mooie dorp van LA HERRADURA (i.e. hoefijzervormige baai).

Volg de hoofdkustweg N-340, voorbij het tank station aan je rechterkant, en blijf rijden voorbij de tunnel van 'PUNTA DE LA MONA' naar het dorp ALMUNECAR. (Je zal het witte dorp van Almuñécar en het kasteel aan je rechterkant zien liggen). 

Kort daarna zal je het hotel California aan de rechterkant van de weg zien liggen Km 313. Het is donkerrood geschilderd.+34 958 88 10 38